Syyskuussa solmitun ohjelmatoimistojen, Auraviihteen ja Gramofonin, yhteistyösopimuksen johdosta Gramofonin artistirosteriin kiinnitettiin lisää huippuartisteja. Nyt lokakuussa mukaan tiimiin liittyy koko kansalle tuttu Juhamatti.

Musiikki on ollut Juhamatille kutsumus. Ensimmäistä kertaa hän oli yhtyeen riveissä jo vuonna 1968 ja kansakouluaikoina mukana ensimmäisissä laulukilpailuissa. Todellinen läpimurto tapahtui 1975 Apu-lehden Iskelmähaavi-kilpailussa.

Ensimmäinen oma albumi Fanny Fanny näki päivänvalon vuonna 1977 ja nimikappale nousi heti listaykköseksi. Siitä onkin seurannut liuta hittejä, jotka koko kansa tuntee; Eilisen päivän muistan, Pieni ja lämpöinen, Rakkaudella, Mikä sulle oikein tuli, Voitko unohtaa, Vain yksi yö, Niin paljon kuuluu rakkauteen ja Vain rakkaus.

Juhamatti on opittu tuntemaan äänestään ja tarttuvista hiteistään. Keikkapaikoilla Juhamatin suosion salaisuus piilee tanssijalan alle käyvässä ohjelmistossa. Yleisön palaute keikoilla lämmittää konkaria. Tätä Suomi tanssii -listan laatijoiden Kesän 2016 tanssihitti –äänestyksen voitti Juhamatin laulama Haikeus, joka on oli koko kesän ajan tanssilistan kärkipäässä.

Haikeus: https://www.youtube.com/watch?v=cpuRxCoRYzU

Juhamatin keikat myy Gramofoni Oy