Lavakauden päättäjäiset vietettiin sunnuntaina 11.9. Tampereen Hullussa Porossa. Gramofonin artistit edustivat upeasti palkintojen jaoissa. Teuvo Oinas pokkasi Vuoden Tanssittaja -palkinnon ja SUOMALAINEN TANGO – Kuninkaana 30 vuotta levyhän valittiin myös Kuukauden levyksi. Tämä levy on myös soinut hienosti radioissa JA pysytellyt myös Tätä Suomi Tanssii -listalla. (Levyä saatte halutessanne ostaa Teuvo Oinaksen keikoilta tai esim Järviradion nettisivuilta www.jarviradio.fi)

Gramofonin uusista artisteista  Tangokuningas 2016 – Marco Lundberg valittiin Vuoden Tanssittajatulokkaaksi.

Sisu-palkinnon vastaanottivat Gramofonilta 7 Seinähullua Veljestä ja Tarja Lunnas. Sisu -palkinto myönnetään pitkästä ja johdonmukaisesta, edelleen jatkuvasta työstä suomalaisen tanssikulttuurin ja populäärimusiikin hyväksi.

Lisää asiasta voitte lukea hitit.fi -sivustolta.