Viihteen monitaituri, vuoden 2010 tangokuningas Marko Maunuksela palaa syyskaudella 2016 Seinäjoen kaupunginteatteriin. Hän laulaa ja näyttelee 19. lokakuuta kantaesityksensä saavassa Kultainen 60-luku -hittikavalkadissa. Esitys nähdään sekä teatterin Aino-lavalla että Hotelli-Ravintolan Alman näyttämöllä.

Nostalginen musiikkiaikamatka esittelee suosituimmat hitit 50 vuoden takaa. Esitystä höystää myös muutama englanninkielinen laulu. Markon lisäksi lavalla nähdään Maria Pere, Liisu Aurasmaa, Esa Ahonen ja kapellimestari Timo Ristilä.

Ensi-ilta on loppuunmyyty – katso muut esityspäivät tästä.

Edellinen Maunukselan teatterivierailu Seinäjoella oli syyskuussa 2013 kantaesityksensä saanut 100 kesää 1000 yötä -musiikkinäytelmä. Hän näytteli ja lauloi myös Titanic-musikaalissa, jota esitettiin Seinäjoen kaupunginteatterissa vuosina 2008-2009.