Ryhmäkuvassa ylärivi vas. Marko Maunuksela, Marco Lundberg, Jorma Uotinen ja Aki Samuli. Alarivi vas. Erika Vikman ja Helena Lindgren (kuvasta puuttuu Teemu Roivainen).

Viime vuoden Sinitaivas-konserttikiertue oli menestys. Yleisöltä tulleiden toiveiden mukaan kiertue laajenee tänä vuonna kymmenelle paikkakunnalle. Marraskuussa Seinäjoen Tangomarkkinoilta tutut taiteilijat vierailevat konserttisaleissa Liikuttava-teemalla.

Sinitaivaan ohjelmistopalaverit Turussa on pidetty ja ohjelmarunko on kasassa. Multitalentti ex-tangokuningas Marko Maunuksela toimii konserttien juontajana jo kuudetta kertaa. Marko ja Fantasia-orkesterin johtaja Jouni Hannula käsikirjoittavat konsertin valmiiksi.

Syksyn Sinitaivas on taiteelliselta tasoltaan mielenkiintoinen ja ohjelmiston monipuolisuus on taattu, sillä lavalla nähdään solisteina Markon lisäksi kesällä Tangomarkkinoilla valitut tangokuninkaalliset 2016 Erika Vikman ja Marco Lundberg sekä Helena Lindgren, Jorma Uotinen, Aki Samuli ja Teemu Roivainen – säestyksestä vastaa Fantasia-orkesteri.

Hallitseva Tangokuningatar Erika Vikman palaa halusta päästä haastamaan itsensä konserteissa niin omissa lauluissaan kuin duetoissakin;

– Syksyn Sinitaivas-kiertue tulee varmasti olemaan yksi hienoimmista kuningatarvuoden tapahtumista. Meillä on hyvä porukka kasassa ja on mahdollisuus esittämää hienoja kappaleita, sellaisiakin, joita tanssilavoilla ei voi esittää. Odotan kiertuetta jo ihan innosta väristen. Toivon, että tulette konserttiimme ennakkoluulottomasti nauttimaan illan annista ja erilaisista esiintyjistä.

Sinitaivaassa tarjoillaan perinteisin ja modernein keinoin laadukasta viihdettä, tanssia, monipuolista musiikkia ja sykähdyttäviä tunne-elämyksiä.

Fantasian kokoonpano kiertueella
– Jouni Hannula, kapellimestari, basso
– Kimmo Tuupanen, rummut
– Jani Luoma, kitarat
– Simo Koho, koskettimet
– Samuli Jokinen, haitari, koskettimet
– Marko Portin, puhaltimet
– Matti Koponen, viulu

Tuotanto: Auraviihde

SINITAIVAS-konserttikiertue 2016
la 5.11. Turku, Konserttitalo
su 6.11. Pori, Promenadikeskus
ma 7.11. Hämeenlinna, Verkatehdas
ti 8.11. Järvenpää, Järvenpää-talo
ke 9.11. Lahti, Sibeliustalo
pe 11.11. Kuopio, Musiikkikeskus
la 12.11. Kuhmo, Kuhmo-talo
su 13.11. Oulu, Madetojan sali
ma 14.11. Kokkola, Snellman-sali
ti 15.11. Seinäjoki, Törnävä-Sali (Seinäjoen konsertti peruutettu 28.9.16)

Konsertit alkavat klo 19. Turku, Pori ja Oulu klo 18.

Liput 44,50 / Turku 44,- (sis. palvelumaksun)

TICKETMASTER (LIPPUPALVELU): Pori, Hämeenlinna, Oulu
LIPPUPISTE: Turku, Järvenpää, Lahti, Kuopio, Kokkola
Kuhmo: Kuhmo-talo toimisto p. (08) 615 55451) tai www.lipputoimisto.fi, myös ovelta.