Lehdistötiedote, vapaa julkaistavaksi heti
Ahkerasti keikkaileva, juhannuksena 10 vuotta täyttävä ja tällä hetkellä kovassa nosteessa oleva orkesteri In The Mood julkaisee uuden singlen. Bändi on aktivoitunut levytysrintamalla viime kuukausien aikana. Viimeisin singlejulkaisu, Meriunelma, julkaistiin viime joulukuussa. Nyt julkaistava “Jos tehdään niin” on Marko Haaviston (Poutahaukat) sävellys ja Kyösti Mäkimattilan (Varjokuva, Tangokuningas 2013) sanoitus. Tämä vanhan iskelmän suuntaan kumartava kappale on herkkä ja se istuu mainiosti myös tähän aikaan.
“Kun kaksi sielukasta taiteilijaa, Marko (Haavisto) ja Kyösti (Mäkimattila) yhdistää voimansa ja tekee tällaisen kappaleen, jonka In The Moodin pitkän linjan muusikot sovittavat orkesterimme näköiseksi, ei lopputulos voi olla kuin hyvä. Meriunelma ja Jos tehdään niin ovat tältä orkesterilta ensimmäiset julkaisut, joilla minä olen laulusolistina.”, Suvi Karjula kertoo.
“Jos tehdään niin levytettiin henkilökohtaisesti kipeään aikaan. Kappale kertoo erosta: oma pitkä parisuhteeni päättyi syksyllä ja muutin pois yhteisestä kodistamme joulukuussa. Sellaista elämä on. Parhaimmillaan muusikko pääsee ilmaisemaan tunteensa lauluissa juuri näin.”, Suvi Karjula sanoo. “In The Mood on bändinä parhaimmillaaan juuri nyt. Keikkoja on kalenterissa mukavasti, ja miehistö on nyt vakiintunut kun rumpali Dmitri Dmitrenko liittyi bändiimme. Ennen Dmitriä orkesteriin tuli mukaan kitaristi Jukkis Berg. Kitaristi ja bändin liideri Ilari Haavisto sekä basisti Paavo Rahkila ovat orkesterin perustajajäseniä. Kaikki palaset ovat asettuneet maagisesti kohdilleen ja tanssiyleisöä tulee keikoillemme aina vaan enemmän. Olemme valtavan onnekkaassa asemassa.”
Haastattelupyynnöt: Gramofoni Oy / Taija Nuotio, 0503627667